Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  CHAMPAGNE

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  _ per pagina tonen

  Een doos = 6 flessen, een palet = 60 dozen Een doos = 6 flessen, een palet = 60 dozen
  Deze blanc de blancs komt exclusief uit Chardonnay en is de expressie van een grote aromatische rijkdom. Zijn frisheid en rijpe profiel van fruitige aroma’s maken hem tot een wijn met grote finesse. Minstens 3 jaar rijping.

  Een doos = 6 flessen, een palet = 60 dozen Een doos = 6 flessen, een palet = 60 dozen
  Abelé 1757 brut is samengesteld uit drie druivenrassen en is de cuvée signature van het huis. Zijn complexe aromatische profiel weerspiegelt de heerlijke smaak van een champagnewijn. Assemblage van 40% chardonnay, 35% pinot noir en 25% meunier, waarvan 15% vins de réserve. Minstens 3 jaar rijping.

  Een doos = 6 flessen, een palet = 0 dozen Een doos = 6 flessen, een palet = 0 dozen
  De uitdrukking van één oogstjaar, Abelé 1757 Millésime 2012 weerspiegelt de klimatologische omstandigheden die zo bijzonder zijn in Champagne. Een cuvée die wonderbaarlijk is omdat de grillen van de natuur onzeker waren. Blend van 60% Chardonnay en 40% Pinot Noir met een rijping van 8 jaar.

  Een doos = 6 flessen, een palet = 60 dozen Een doos = 6 flessen, een palet = 60 dozen
  Het is in deze eeuwenoude kelders, beschut tegen het licht en de temperatuurschommelingen, dat de brut rosé tot rijping komt. Hij is de charmante noot bij het huis Abelé 1757. Een compositie van 30% chardonnay, 40% pinot noir en 30% meunier. Minstens 3 jaar rijping.

  Een doos = 3 flessen, een palet = 24 dozen Een doos = 3 flessen, een palet = 24 dozen
  Voor de Sourire de Reims selecteert Maison Abelé 1757 de beste cru’s van Chardonnay en pinot noir, geoogst in de Côte des Blancs en de Montagne de Reims. Alleen uitzonderlijke jaren worden als waardig beoordeeld om in zijn compositie te worden opgenomen. Na de teelt van verscheidene jaren wordt deze uitzonderlijke champagne zes maanden tot een jaar gerijpt. Compositie van 60% chardonnay en 40% pinot noir. Rijping van 10 jaar.

  Een doos = 3 flessen, een palet = 36 dozen Een doos = 3 flessen, een palet = 36 dozen
  Een opvallende cuvée gecreëerd uit één druivensoort en één terroir, met een zeer scherpe vinificatie. Deze uitzonderlijke roséchampagne is het resultaat van een kort maceratieproces (36 tot 48 uur), dat hem een unieke persoonlijkheid verleent. 2006 is een van de drie grootste millésimes van het decennium. Assemblage van 100% pinot noir van de Riceys. Minstens 10 jaar rijping.

  CHAMPAGNE

  Filter by:

  Clear All