Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  Dzama Cuvee Blanche Prestige 40° 0.7L

  Rum infusie van alle vruchten van Madagascar (citrus, ananas, lychees, mango's, granaatappels, enz.) waaraan hij vanille en gember toevoegde.
  Prijzen BTW excl., accijnsrechten, ecoboni en Fost Plus inbegrepen
  Accijns : 8,3800 €
  Ecoboni : 0,0690 €
  % BTW : 21
  Verkoopeenheid : Karton

  Categorie : RHUM
  Subcategorie : RHUM INTERNATIONAL - AFRIQUE

   

  Inhoud : 0.7
  Houdbaarheidsdatum : Nee
  Merk : Dzama
  Land : MADAGASCAR
  Leverancier : Maison du Rhum - EXO DISTRIBUTION SPRL
  Op bestelling : Ja

   

  Mijn aankopen
  Maand Q
  0
  Dit is een van de "nuggets" van ons assortiment, een van de weinige echte "smakende" rum, die de consument "met open mond laat staan ??voor de originaliteit, de zoetheid en de aroma's die vrijkomen door deze nectar.

  Dit is een rum die is ontwikkeld door Franck Fohine, een groot liefhebber van Madagaskar, om buitenlandse consumenten te bewijzen dat we in Madagaskar uitzonderlijke producten kunnen en weten te creëren. Deze rum is gemaakt om de rijkdom en verscheidenheid aan smaken en geuren op het eiland te vergroten. Hiervoor maakte Franck Fohine een op rum gebaseerde infusie van alle vruchten van Madagascar (citrus, ananas, lychees, mango's, granaatappels, enz.) waaraan hij vanille en gember toevoegde. Deze infusie werd gedurende 2 jaar in eikenhouten vaten gedaan die we gebruiken voor de veroudering van onze rum (vaten met whisky's uit Schotland die we importeren voor lokale consumptie en nieuwe vaten) zodat het hout van deze vaten de aroma's van deze vruchten doordringt.Aan het einde van deze maceratie worden de vaten geleegd en wordt de rum van 40° daar bewaard voor een nieuwe
  rijping van 2 jaar, totdat hij wordt volgestopt met deze aroma's die in het hout zitten.De aldus verkregen rum wordt vervolgens op houtskool gefiltreerd om zijn totale transparantie terug te krijgen.

  Het is een onnavolgbare rum, uitzonderlijk vanwege zijn frisheid, zijn citrustonen (limoen), gember. De neus, zeer fruitig, wordt in de mond verlengd door dezelfde aroma's. Het is een openhartige, gulzige rum, die iedereen verleidt die hem proeft. Het wordt "degustatie" gedronken, bij voorkeur ijskoud, en zal zowel de consument als de consument aanspreken. Op beurzen wordt er vaak naar verwezen als "vrouwelijke" rum, die gericht is op alle soorten consumenten, van amateurs tot "neofyte" consumenten, die rum willen ontdekken terwijl ze ervan genieten. En gezien hun enthousiaste reacties kunnen we stellen dat het doel volledig is bereikt.
  NEUS
  citrusaroma's, zeer limoen, dan nootmuskaat, vanille, rozenblaadjes en pioenroos, om af te sluiten met de zoetheid van een dragee

  MOND
  rond en zoet, waar we dezelfde aroma's vinden met afgezwakte smaken.


  # flessen / karton : 6
  # kartonnen / laag : 16
  # lagen / palet : 5
  # flessen / palet : 480
  Gewicht karton : 10
  Gewicht palet : 832
  Breedte karton : 280
  Diepte karton : 195
  Hoogte karton : 240