Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  42 Below Pure Vodka 40° 0.7L

  42BELOW… De naam verwijst naar de plaats waar de vodka wordt gemaakt: op 42 graden onder de evenaar.
  Prijzen BTW excl., accijnsrechten, ecoboni en Fost Plus inbegrepen
  Accijns : 8,3800 €
  Ecoboni : 0,0690 €
  % BTW : 21
  Verkoopeenheid : Karton

  Categorie : VODKA

   

  Inhoud : 0.7
  Land : NOUVELLE-ZELANDE
  Merk : 42 Below
  Leverancier : Bacardi Martini sa
  Op bestelling : Nee

   

  Mijn aankopen
  Maand Q
  0
  DE GEBOORTE VAN EEN IDEE
  42BELOW vodka begon bij een man genaamd Geoff Ross, toen hij ergens in 1996 op een vliegtuig zat boven de V.S. Terwijl hij een boordmagazine zat te lezen, viel zijn oog op reclame voor een vodka merk dat claimde de puurste vodka in de wereld te zijn. Hij dacht: "Momentje, mijn thuisland Nieuw-Zeeland is één van de meest pure en zuivere landen ter wereld dus de perfecte omgeving om een world-class vodka te produceren. Het concept van 42BELOW vodka was geboren.

  GEMAAKT MET VULKANISCH BRONWATER
  Het geheim van deze vodka is het water waarmee 42BELOW wordt gemaakt. De bron van 42BELOW bevindt zich 300 meter onder een uitgedoofde vulkaan. De onaangeroerde puurheid zorgt voor zuivere, zachte smaak.

  NIEUW-ZEELAND: DE PERFECTE OMGEVING
  42BELOW is een vodka met één van de meeste onderscheidingen. Dit bewijst dat de perfecte omgeving cruciaal is bij het maken van de perfecte vodka te maken. Het vulkanische bronwater in Nieuw-Zeeland heeft een AA-rating en de lucht behoort tot de zuiverste wereldwijd. Verder is het gebruikte tarwe vrij van genetische manipulatie.

  DE ZUIVERSTE VODKA TER WERELD
  42BELOW wordt drie keer gedistilleerd en vervolgens verdund met bronwater. Dit brengt het alcoholgehalte terug tot 6%. Hiermee worden alle resterende onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt de vodka een vierde keer gedistilleerd om een volledig pure spirit te bekomen. Het is het distillatieproces met hoge saturatie en het Nieuw-Zeelands bronwater, dat van 42BELOW een unicum maakt.

  ERVARING
  42BELOW wordt gedistilleerd in Wellington door een distilleerder die meer dan 20 jaar ervaring in de sector kan voorleggen en die water gebruikt dat de hoogst mogelijke zuiverheidsgraad laat optekenen.

  HOUTSKOOLFILTRATIE
  Vooraleer de vodka wordt gebotteld, wordt ze doorheen organische houtskool geleid en vervolgens door 35 afzonderlijke filters om alle resterende en hardnekkige onzuiverenheden te verwijderen en tegelijk de pure smaak van zachte alcohol en zuiver water te creëren.

  GRAANVODKA
  42BELOW is een zachte, volle, op granen gebaseerde vodka die qua stijl doet denken aan de vodka's die in Scandinavië worden gemaakt. Die vodka's verschillen van de op aardappelen en rogge gebaseerde vodka's die typisch zijn in Rusland en Polen.
  Karakteristiek voor vodka's die op graan zijn gebaseerd, is dat ze een zachtere, vollere smaak hebben.


  # flessen / karton : 6
  # kartonnen / laag : 25
  # lagen / palet : 4
  # flessen / palet : 600
  Gewicht karton : 9
  Gewicht palet : 858
  Breedte karton : 160
  Diepte karton : 230
  Hoogte karton : 350