Uit respect en overtuiging voor Fair Trade in haar zoektocht naar grondstoffen, heeft de Stokerij Radermacher in haar ontwikkeling van haar 1836 Organic Barrel Aged Rum voor een distillaat van biologische suikerriet gekozen.
Na een eerste rijping op franse Limousin eiken vaten, die in eerste instantie aan de rijping van de Lambertus Whisky hebben bijgedragen, zal heel het rijkdom van het aromatische palet van de rum vervolgens verfijnd worden door een finishing op nieuwe amerikaanse eiken vaten. Geïnspireerd door het Lincoln procédé, is de 1836 Organic Barrel Aged Rum tenslotte gefilterd op schilfertjes van bio cacaobonen, wat hem uiteindelijk zijn volledige typiciteit en specifieke ronde smaak geeft.
De 1836 Organic Barrel Aged Rum is een mahoniekleurige rum met weerspiegelingen van amber.
Zachte en delicate neus met een mooie geur
van gekarameliseerd en geroosterd fruit.
Gulzig en zijdezacht, onthult het aromatisch palet warme en zachte toetsen van boter toffee, cacao, tabaksbladeren en noten.
Dark & Stormy
- 5 CL 1836 Rum
- 2 CL limoensap
- 15 CL Schweppes Ginger Beer
- 1 scheutje Angostura bitter
- 1 stukje limoen
Planter’s Punch
- 4,5 CL 1836 Rum
- 3,5 CL sinaasappelsap
- 3,5 CL ananassap
- 2 CL citroen
- 1 CL grenadine
- 1 CL suiker
- 2 druppels Angostura
- Garneren met een stukje ananas + een maraschino kers
# flessen / karton |
: |
6 |
# kartonnen / laag |
: |
11 |
# lagen / palet |
: |
5 |
# flessen / palet |
: |
330 |
Gewicht karton |
: |
11 |
Gewicht palet |
: |
594 |
Breedte karton |
: |
320 |
Diepte karton |
: |
220 |
Hoogte karton |
: |
340 |