Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  Baileys Chocolat Luxe 15.7° 0.5L

  Baileys Chocolat Luxe 50 cl

  Prijzen BTW excl., accijnsrechten, ecoboni en Fost Plus inbegrepen
  Accijns : 2,3400 €
  Ecoboni : 0,0400 €
  % BTW : 21
  Verkoopeenheid : Karton

  Categorie : LIQUEUR & CRÈME
  Type : LIQUEUR

   

  Inhoud : 0.5
  Land : IRLANDE
  Merk : Baileys
  Leverancier : DIAGEO BELGIUM NV

   

  Mijn aankopen
  Maand Q
  0
  Baileys Chocolat Luxe is de perfecte mix van luxe ingrediënten. Vanille uit Madagaskar, echte Belgische chocolade en de originele Baileys Irish Cream. Anthony Wilson, de zoon van de man achter de originele Ierse room, zet de traditie van innovatie voort. Door middel van het testen van meer dan 200 soorten chocolade en 800 formules heeft Anthony de eerste fusie gemaakt van Belgische chocolade met alcohol. Het was het harde werken waard: Baileys Chocolat Luxe won in 2014 een gouden medaille bij de San Francisco Spirits Competition. Met meer dan 30 gram Belgische chocolade per fles zorgt Baileys Chocolat Luxe voor een unieke combinatie van bittere cacao en rijke karamelsmaken. Verwen jezelf en geniet van de rijke en elegante smaak. Serveer met ijs en rond af met een verse framboos om te zorgen voor een verfijnde ervaring.
  Expérience de chocolat authentique, il offre le  claquement  du premier carré de chocolat, en passant par l'arrière-goût amer du cacao.
  Het is een authentieke chocolade-ervaring; het zorgt voor de 'knap' van het eerst stukje, tot aan de bittere nasmaak van cacao.


  # flessen / karton : 6
  # kartonnen / laag : 20
  # lagen / palet : 5
  # flessen / palet : 600
  Gewicht karton : 6
  Gewicht palet : 588
  Breedte karton : 165
  Diepte karton : 245
  Hoogte karton : 260
  Bevat melk
  Melk