Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  Alta Gama Range 4 x 10 cl Single blended Guyana fine aged Rum 41° 0.4L

  Alta Gama Rum zijn verkrijgbaar in vier verschillende versies, en met deze heerlijke geschenkdoos heeft u de mogelijkheid om alle vier de opwindende rumseries te proeven.
  Prijzen BTW excl., accijnsrechten, ecoboni en Fost Plus inbegrepen
  Accijns : 4,9080 €
  Ecoboni : 0,0390 €
  % BTW : 21
  Verkoopeenheid : Fles

  Categorie : RHUM
  Subcategorie : RHUM STYLE ANGLAIS

   

  Inhoud : 0.4
  Land : GUYANA
  Merk : Alta Gama series 1
  Leverancier : CRT SPIRIT APS
  Op bestelling : Nee

   

  Mijn aankopen
  Maand Q
  0
  ALTA GAMA RUM ""Single Origin Blended RUM"" bestaat voor 100% uit Guyana rum van de Demerara Distillers Ltd. Een unieke blend van tot 15jaar gerijpte rums op basis van melasse, gedistilleerd in de drie iconische distileerketels van Port Mourant, Enmore & Uitvlugt. De rums zijn gerijpt in ex-bourbon vaten van Amerikaans wit eikenhout.

  ALTA GAMMA Demi-Sec, gebaseerd op dezelfde blend, is de zoetere versie van de Gouden medaille winnaar Brut nature en door toevoeging van 35G/l suiker net iets anders en iets toegankelijker voor een groter publiek, maar nog steeds trouw aan de smaken van de 3 iconische distilleerketels Port Mourant en Enmore en Uitvlugt. Alta Gama Single Blended Guyana Rum vangt echt het hart en de ziel van de authentieke Guyaanse rum.

  Ontdek ook de andere rums uit het ALTA GAMA N°1 gamma; Het is altijd dezelfde rum blend maar met verschillende hoeveelheden toegevoegde suiker aangegeven met dezelfde naamgeving als Champagne; De Brut Nature Edition zonder suiker toevoeging, de Extra-Sec heeft 15 g/l toegevoegd, de Sec 25g/l en de Demi-Sec bevat 35 gram suiker per liter.
  U kunt het niveau van de zoetheid zelf bepalen en de rum uitkiezen die je best bevalt.
  Diepe goudgele tint. Een complexe neus van caramel,gedrde pruimen citrus en hout.
  Een zoete zijdezachte tot full-bodied gehemelte van verfijnd DEMERARA caramel, zoethout en sinaasappelschil en ondersteund door warme alcohol en eiken kruiden. De toegevoegde suiker geeft een compleet andere sensatie en de 4 versies zijn ideaal voor een zeer aangenaam smaak experiment


  # flessen / karton : 6
  # kartonnen / laag : 12
  # lagen / palet : 4
  # flessen / palet : 288
  Gewicht karton : 8
  Gewicht palet : 383
  Breedte karton : 260
  Diepte karton : 245
  Hoogte karton : 305