Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  RoomeR Rol + 2 Glazen 15° 0.5L

  Alcoholisch artisanaal aperitief op basis van vlierbloesem.
  Lichtzoete bloesemaroma's in ieder glas. Sinds 2004 een vaste waarde in België en hiermee dus de allereerste vlierbloesemaperitief ter wereld.
  Prijzen BTW excl., accijnsrechten, ecoboni en Fost Plus inbegrepen
  Accijns : 2,2450 €
  Ecoboni : 0,0490 €
  % BTW : 21
  Verkoopeenheid : Karton

  Categorie : APERITIF

   

  Inhoud : 0.5
  Land : BELGIQUE
  Merk : RoomeR
  Op bestelling : Nee
  Leverancier : RoomeR Bvba

   

  Mijn aankopen
  Maand Q
  0
  RoomeR is een alcoholisch aperitief op basis van vlierbloesem en een mix van geheime kruiden (15% vol alc.).
  Een heerlijk uniek aperitief. Ambachtelijk tot in de kleinste details: de bloemetjes worden met een pincet aan elke fles toegevoegd.

  Puur natuur zonder bewaarmiddelen, smaak- of kleurstoffen. Zwevende bloemetjes in ieder glas. Perfect serve puur met ijs.

  THE ROOMER STORY - RoomeR is gebaseerd op het familierecept van mémé Maria. Het frisse 'drankje met de zwevende bloemetjes' is het resultaat van meer dan vijftien jaar experimenteren van twee broers. Zij maken de vlier - een smaak van vroeger - opnieuw hip. Op dit moment wordt RoomeR verkocht in een 1000-tal verkooppunten in België. RoomeR vindt vlot zijn weg naar horecazaken en winkels.

  MILIEU - We telen onze vlierbloesem op een natuurvriendelijke manier en vanuit een landschappelijke visie. RoomeR is puur natuur: wij gebruiken geen bewaarmiddelen, noch smaak- of kleurstoffen. We kiezen voor een ecologisch verantwoorde verpakking en transport.

  MEESTERSCHAP - RoomeR is een (h)eerlijk aperitief op basis van vlierbloesem en een mix van geheime kruiden. RoomeR wordt ambachtelijk en met zorg voor kwaliteit gemaakt, tot in het kleinste detail: de zwevende bloemetjes worden met een pincet aan elke fles toegevoegd.

  MENSEN - RoomeR is een klein Gents bedrijf opgericht in 2004. RoomeR kiest bewust voor duurzame vormen van economisch handelen. We investeren in mensen, niet in machines: bottelen gebeurt bij ons i.s.m. een sociale werkplaats. Er wordt gewerkt met zorg voor mens en milieu en met nadruk op kwaliteit.
  Lichtzoet in de aanzet, een vleugje Rivesaltes, maar dan volgt vrij vlug een weldadige explosie van bloesemaroma’s. In tweede instantie zet een zweem van muskaat en een zeer genuanceerde aciditeit alle smaakpapillen aan het werk.
  In een derde fase komen vermouth-tonen boven, die zorgen voor een droge, maar volle afdronk.

  Pas goed bij alle zoute gerechten.


  # flessen / karton : 5
  # kartonnen / laag : 9
  # lagen / palet : 2
  # flessen / palet : 90
  Gewicht karton : 10
  Gewicht palet : 176
  Breedte karton :
  Diepte karton :
  Hoogte karton :