Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  Sorry - this product is no longer available

  Hendrick's Gin Dreamscapes + Tasse 41.4° 0.7L

  Anders dan andere gins, wordt HENDRICK’S gedistilleerd in het niet zo ‘gin-nige’ Schotland. Hierdoor kunnen wij gebruikmaken van de eeuwenlange istilleer-expertise en het vele pure, zachte water, dat we uit het plaatselijke Penwhapple-reservoir halen.

  Prijzen BTW excl., accijnsrechten, ecoboni en Fost Plus inbegrepen
  Accijns : 8,6700 €
  Ecoboni : 0,0600 €
  Verkoopeenheid : Fles

  Categorie : GIN
  Type : ÉPICÉ

   

  Inhoud : 0.7
  Land : ÉCOSSE
  Merk : Hendricks
  Leverancier : Anders

   

  Mijn aankopen
  Maand Q
  0
  DE WONDERLIJKE SOM van ONZE BIJZONDERE DELEN

  1. Anders dan andere gins, wordt HENDRICK’S gedistilleerd in het niet zo ‘gin-nige’ Schotland. Hierdoor kunnen wij gebruikmaken van de eeuwenlange istilleer-expertise en het vele pure, zachte water, dat we uit het plaatselijke Penwhapple-reservoir halen.

  2. HENDRICK’S hecht veel waarde aan de sublieme en uitzonderlijke kwaliteit van onze ingrediënten. Wij gebruiken hiervoor een verrukkelijk en bijzonder palet van elf planten, afkomstig uit de vier hoeken van de aarde.

  3. Alleen HENDRICK’S gebruikt een combinatie van distillaten afkomstig uit de Carter Head-distilleerketel en de Bennet-distilleerketel. Door de planten te oken, produceert onze Bennett-ketel (een soort koperen ketel) een distillaat met een geweldig diepe smaak. Aan de andere kant laat onze Carter Head-distilleerketel de planten baden in damp, waardoor een extreem zacht distillaat met subtiele smaakkenmerken geproduceerd wordt. Door de distillaten uit de wee ketels te combineren, verkrijgen we een goddelijk zachte gin die zowel het gewenste karakter als de balans van subtiele smaken heeft.

  4. HENDRICK’S wordt met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden van slechts 450 liter per keer - hoe kleiner de hoeveelheid, hoe beter het roductieproces wordt beheerst.

  5. Alleen HENDRICK’S wordt gemaakt met extracten van Belgische komkommer en Bulgaarse rode rozenblaadjes. Dit zorgt voor een wonderbaarlijk erfrissende gin met een verrukkelijk bloemig aroma.
  HENDRICK'S UNUSUAL NEGRONI

  Ingredients
  4 cl Hendrick’s Gin
  2 cl Lillet
  2 cl Gancia bitter

  Preparation
  Combine ingredients into a lowball glass filled with ice cubes

  Presentation
  Garnish with an orange twist
  # flessen / karton : 6
  # kartonnen / laag : 11
  # lagen / palet : 5
  # flessen / palet : 330
  Gewicht palet : 584
  ID : HEND65F042