Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  Cockney’s Premium Gin Giftpack + Glazen 44.2° 0.7L

  Cockneys’ Premium Gin is de oudste gin van Belgische origine. Gebaseerd op het originele recept uit 1838 en aangevuld met 15 zorgvuldig geselecteerde botanicals, maakt het hem vandaag tot een kruidige maar frisse gin.
  Prijzen BTW excl., accijnsrechten, ecoboni en Fost Plus inbegrepen
  Accijns : 9,2600 €
  Ecoboni : 0,0690 €
  % BTW : 21
  Verkoopeenheid : Karton

  Categorie : GIN
  Type : ÉPICÉ

   

  Inhoud : 0.7
  Land : BELGIQUE
  Leverancier : Andere
  Merk : Cockney's
  Op bestelling : Nee

   

  Mijn aankopen
  Maand Q
  0
  Cockneys’ Premium Gin is de oudste gin van Belgische origine. Gebaseerd op het originele recept uit 1838 en aangevuld met 15 zorgvuldig geselecteerde
  botanicals, maakt het hem vandaag tot een kruidige maar frisse gin.

  Naast onder meer jeneverbes, koriander en engelwortel zijn het vooral komijn, paradijszaad, yuzu , pompelmoes en bittere sinaas die Cockney’s Premium Gin zijn kruidige maar zachte smaak geven die lang in de mond nazindert.

  De Cockney’s distillery was gesticht in 1838 door een in Gent ingeweken Londenaar. Na diens terugkeer naar Engeland werd de stokerij eigendom van Jules De Brabandere en nadien kwam zij voor 3 generaties in handen van de familie Hoste. In 1989 werd de zaak door Luc Waterschoot - die het ambacht geleerd had in dienst van de Hostes - overgenomen en hij bezorgde de oude
  stokerij een nieuwe dynamiek.

  Naast de ruime aandacht die onze Gin tot nog toe genoot in zowel de nationale als de internationale pers, zijn we uiteraard ook fier op de medailles die we reeds wonnen op internationaal gerenommeerde wedstrijden.

  Onze ‘Grand Gold Medal’ behaald op het Concours Mondial 2016 in Mexico, de grootste sterkedrankencompetitie ter wereld, is een voorlopig hoogtepunt!


  # flessen / karton : 6
  # kartonnen / laag : 8
  # lagen / palet : 4
  # flessen / palet : 192
  Gewicht karton : 12
  Gewicht palet : 371
  Breedte karton : 280
  Diepte karton : 365
  Hoogte karton : 295