Close
Categorieën
  Filters
  Taal
  Zoek

  Havana Club Brown 7 Years 40° 0.7L

  Havana Club 7 jaar werd samengesteld met verschillende rums die duidelijk van elkaar verschillen en een eigen karakter hebben.
  Prijzen BTW excl., accijnsrechten, ecoboni en Fost Plus inbegrepen
  Accijns : 8,3800 €
  Ecoboni : 0,0690 €
  % BTW : 21
  Verkoopeenheid : Karton

  Categorie : RHUM
  Subcategorie : RHUM STYLE ESPAGNOL

   

  Inhoud : 0.7
  Houdbaarheidsdatum : Nee
  Merk : Havana Club
  Land : CUBA
  Leverancier : PERNOD RICARD BELGIUM SA/NV
  Op bestelling : Nee

   

  Mijn aankopen
  Maand Q
  0
  Eeuwenlang heeft Cuba een centrale plaats ingenomen in de geschiedenis van Rum.
  Vanaf de aankomst van het suikerriet in het land tot aan het rumproductieproces heeft Cuba de kunst van het rijpen van hoge kwaliteitsrums volgens de Cubaanse traditie onder de knie.
  Tegenwoordig handhaaft Havana Club de traditie van het maken van deze Rum door de knowhow die van generatie op generatie wordt doorgegeven.
  Vertrouwend op de unieke expertise van haar Maestros Roneros (Meester-Rumakers), bestendigt Havana Club de kunst van "añejamiento": de kunst van het distilleren, rijpen en mengen van hoge kwaliteit rum. De naam "Havana Club" benadrukt de traditie van het maken van Cubaanse rum.
  Het merk is nauw verbonden met de Cubaanse cultuur, en de Cubanen zijn trots op het merk dat een nationale referentie is geworden.
  De rum in het assortiment van Havana Club vormt natuurlijk een basis voor het uitwerken en proeven van vele Cubaanse cocktails die in Havana zijn uitgevonden en populair zijn geworden, zoals de Mojito, de Cuba Libre, de Presidente en vele andere.
  Kleur : heldere, verblindende acajoukleur. Neus : een heerlijk boeket met intense en complexe tonen van cacao, vanille, cederhout, tabak en tropische vruchten. Smaak : een bijzonder rijke rum. Een eerste weelderig aroma gevolgd door een evenwichtig en uitzonderlijk complex boeket van warme cacao, vanille, suikerriet, hazelnoten en gekarameliseerde tropische vruchten.
  Cocktail Canchanchara: 50 ml Havana Club 7Y, 20 ml limoensap, 25 ml honingsiroop, ijsblokjes en een schijfje limoen. Doe alle ingrediënten in een shaker en schud. Giet vervolgens in een glas met ijsblokjes en versier met eens schijfje limoen.


  # flessen / karton : 6
  # kartonnen / laag : 25
  # lagen / palet : 5
  # flessen / palet : 750
  Gewicht karton : 8
  Gewicht palet : 938
  Breedte karton : 158
  Diepte karton : 234
  Hoogte karton : 326